producten - Kapsalon Elise

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Keune staat voor elegantie, creativiteit en actuele haarmode. De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd. In een continu proces ontwikkelt Keune -  samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers -  haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten.

Een van Keune’s toplijnen zijn de professionele haarkleuringen van Tinta Color; een uiterst succesvol haarkleurprogramma waardoor de naam van Keune wereldwijd in de branche is verankerd. Keune haarcosmetica is herkenbaar aan het design van de zwart-zilveren verpakkingen, alsmede door de uitmuntende productkwaliteit. Keune producten vormen een elegant en creatief concept in alle professionele kapsalons.

Het volledig assortiment van Keune Haircosmetics wordt ontwikkeld en geproduceerd in een ultra modern fabriekscomplex van Keune in Soest, Nederland. Met de slogan ‘The Art of Hair Design” onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en orginaliteit.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu